Kanske den svåraste frågan av alla: Varför? 

Varför vill ni vara fler i ert sexliv? 

Räcker inte partnern? 

Hur är det med svartsjuka? 

- sensuella - - erotisk novell - - njutning - - kärlek - - sexbutik online - - sensuella - - swingers - - sexnovell - - närhet - - sexliv - - sensuella - - sexleksak - - lust - - sexigt - - intimitet - - swingersklubb - - sexinspiration - - sensuella -

Varför vill ni ha sex med flera? 

Det är som att fråga: Varför vill ni ha sex?

Eller varför fantiserar ni om att ha sex utomhus, varför fantiserar ni om analsex eller vilken annan fantasi som helst.

Jag har ingen aning om varför vi fantiserar om just sex med flera inblandande. Det är en fantasi, precis som vilken annan fantasi som helst. Det är ju möjligt att en duktig psykolog skulle kunna hitta någon intressant förklaring i vår historia om varför, men det har ingen betydelse för oss.

Vi gillar fantasin, och vi har haft tur att träffa någon som delar den fantasin. Så länge vi inte skadar någon, varken varandra eller andra inblandade, så har jag svårt att se att den här fantasin skulle vara varken bättre eller sämre än någon annan.

Självklart räcker det gott och väl att ha sex med varandra, och majoriteten av sex har vi ju själva, ”bara” vi två. Sex själva är, som för alla par, ibland himlastormande fantastiskt och ibland ganska mediokert men oftast någonstans mitt emellan.

Den gemensamma fantasin om att vara flera än två vid sex ger oss en krydda även när vi är själva. Det är grymt sexigt att fantisera tillsammans, att prata om hur vi skulle vilja göra och om hur det skulle kännas. Att se Hannes i ögonen, berätta vad jag vill göra och se hur han blir upphetsad av det gör mig kåt. Långt ifrån alla fantasier behöver bli verklighet, vissa stannar mellan oss och vi är helt nöjda med det.

Sex på fler än två handlar inte om konkurrens och jag behöver inte ha någon annan för att njuta. Men jag gillar det. Jag gillar att ge och att få njutning och jag tänder på att se Hannes njuta.

Sex på fler är mer njutning och ett komplement.

Vad ger det oss, som par, att ha fler med i sexlivet? 

Min uppfattning är att det stärker oss som par.

Vi utforskar en fantasi tillsammans och i vårt fall innebär det att tänja på gränserna.

Våra erfarenheter av sex på flera har gett oss ofantligt många timmars prat, både innan och efter upplevelserna. Och många timmars kommunikation skulle väl många relationer må bra av?

Innan våra äventyr kan vi fantisera om hur det kan vara eller resonera kring hur vi ska hantera olika situationer och efteråt utvärderar vi hur vi känner. Det ger oss trygghet och skapar samhörighet.

Vi har insett att vi har olika processer, framför allt efter att vi har haft sex med andra. Det vållade lite gnissel innan vi begrep och kunde hantera det. Den ena av oss har ett stort närhetsbehov i något dygn efter medan den andre behöver dra sig tillbaka och känna efter. Den ena vill prata direkt medan den andre behöver låta känslorna landa innan pratet kommer. Här har vi lärt oss att kompromissa och att försöka vara öppna med hur vi känner och var vi behöver. Det har hjälpt oss massor även i vardagliga situationer som inte alls har med sex att göra.

Blir ni svartsjuka när ni har sex med andra? 

Nej, väldigt sällan. Om vi trodde att vi skulle bli svartsjuka eller om det skulle ge andra jobbiga känslor så skulle vi inte göra det.

Vi ser inte en, eller flera, extra personer som konkurrenter utan som komplement, och då finns det inte så mycket att känna svartsjuka för.

Vi är selektiva med vem, eller vilka, vi bjuder in. Vi bjuder inte in vem som helst och vi tror att det bidrar till att eliminera risken för svartsjuka. För att ta ett enkelt exempel: Om jag har stora komplex för min breda rumpa, så kanske jag helst inte bjuder in någon med supersnygg rumpa eftersom det skulle kunna göra mig obekväm. Nu har vi inga större besvärligheter med våra utseende, men principen är densamma vare sig det gäller fysiska attribut eller något annat.

Självklart är vi medvetna om att risken finns att svartsjuka ska uppstå. Det kommunicerar vi om. Vi pratar om i vilka situationer vi tror att det skulle kunna hända och hur vi vill agera då.

Vi har, till exempel, alltid veto-rätt oss emellan. Det innebär att oavsett situation eller vem/vilka vi är med så backar vi båda om den ena vill det. Det är självklart för oss. Vi vet att man kan ha olika känslor olika dagar. Ibland är man mer känslig och man reagerar inte alltid på samma sätt även om situationer är liknande. Men man ska alltid känna sig trygg med att man är sin partners prio 1. Upphetsning eller kåthet får aldrig gå före relationen.

Har du frågor eller funderingar kring sexliv, sex med fler eller swingerslivet? 

Våga fråga! Skicka ett mejl, så svarar jag så snart jag kan 

Klicka dig runt bland mina övriga inlägg, tester och noveller och lämna gärna en rad i min Gästbok, det gör mig extra glad!

//Ella

Inlägg

Mina inlägg handlar om fantasier och upplevelser

Läs och inspireras!

Ella tipsar

Vem vet vad som gömmer sig i mitt nattuksbord?

Läs mer om vad jag gillar...

Noveller

Här lägger jag upp mina sexnoveller. 

Jag hoppas att du gillar dem

Skriv gärna till mig!

Ge mig feedback på texterna,

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om!

//Ella

3 + 4 =

Vill du se bra porrfilm? Film som passar både henne och honom? Kolla på Lust films!

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.