Onanera – fingerpulla – ta på sig själv?

Den korrekta benämningen är onani, men jag tycker att solosex känns bättre.

Onani låter lite kliniskt och opersonligt, men solosex kan jag njuta av!

-sensuella- -sexnovell- -njutning- -sexigt- -swingers- -porrfilm- -sexleksak- -kärlek- -sexliv- -sensuella- -intimitet- -sexinspiration- -erotisk novell- -närhet- -sexbutik online- -kyssar- -swingersklubb- -erotisk film- -sexliv- -sensuella-

Solosex kan vara en stunds välmående utan någon tidspress. Jag gillar att tända ljus och ha mjuka kuddar runt min kropp. Jag tar fram ofta fram leksaker och olja. Kanske sitter på knä i sängen eller ligger med kuddar bakom ryggen.

Jag låter några droppar olja rinna ner i handflatan och smeker mina bröst så att de bli glansiga av oljan. Jag känner hur upphetsningen växer i kroppen när jag smeker. Jag nyper lite i brösvårtorna och och låter fantierna härja fritt. Långsamt, lekfullt och sensuellt låter jag handen glida över magen och ner mot klitoris. Jag låter fingrarna hitta de där punkterna som jag njuter extra mycket av…

Eller så kanske jag unnar mig en snabbis i duschen. Det är perfekt när jag är sådär väldigt sugen och inte alls känner för att vänta in Hannes. När min kropp behöver njutningen nu. Jag låter vattnet rinna över kroppen, och tvålar in mig smeksamt. Fantasin leker med mina tankar och jag ger mig själv hän.

Härliga solosex, visst är det fantastiskt att vi kan njuta helt på egen hand!

Här spelar det ingen roll hur jag ser ut eller hur gammal jag är. Njutningen är bara min. För många är det ett sätt att njuta ohämmat och kanske upplever vi tillfredsställelse på ett sätt vi sällan gör tillsammans med en parter.

Lekfull och utforskande solosex ger mersmak och kan leda till ökad sexlust generellt. Hormoner frigörs och kroppen slappnar av. Jag sover bättre, och känner mig lugnare. Studier visar till och med att solosex kan minska smärta.

Solosex lär mig om min egen kropp, ovärderlig kunskap om jag ska njuta tillsammans med någon annan. Jag kan bestämma allt själv och drömma mig bort.

Här bestämmer jag själv när, hur och var!

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

3 + 12 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.