Idé och filosofi

Sensuella handlar om njutning, 

och om att våga låta lusten styra och ge sig hän åt njutningen.

Målet är en sensuell och sexig hemsida som inspirerar och ger nya perspektiv.

Sensuella ska vara både kropps- och ålderspositiv, för njutning tar varken hänsyn till utseende eller ålder.

I bloggen och bland novellerna berättar jag om egna upplevelser och fantasier. En del lånade storys finns också, för variationens skull.

De filmer som jag tipsar om kommer från LUST films. Ingen annanstans har jag hittat så bra filmer som där. LUST films är inte gratis men väl värt pengarna när man ser vad man får. Genom att betala en slant får man hög kvalitet och schysta villkor för de medverkande.

Shopen är ingen vanlig e-handelsbutik som erbjuder diverse varor som sällan håller vad de lovar. I Sensuella shop finns bara produkter som är testade av mig eller som goda vänner har rekommenderat. Om du har tips eller egna önskemål på produkter som passar in i sortimentet så är du varmt välkommen att höra av dig.

Du får förresten gärna höra av dig även om du har andra frågor eller förslag på ämnen som du vill läsa om, eller om du bara vill tala om hur du uppfattar hemsidan.

All feedback tas tacksamt emot men var vänlig och  håll en god ton. Elaka och obehagliga nättroll blockeras och, vid behov, polisanmäls.

// Ella

Följ mig på sociala medier! 

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.