Integritetspolicy

 

Alla hemsidesägare som samlar information om användare, eller visar annonser online, måste ha en intergitspolicy.

Syftet är att informera om hur man behandlar användarnas uppgifter.

Sensuella.se samlar in viss information om sina besökare, exempelvis mejladresser, för utskick. Sensuella.se innehåller även annonser, och därför har vi också en integritetpolicy.

 

§1: Informationsinsamling

Sensuella.se samlar viss information om besökare, exempelvis mejladresser. Varje besökare väljer själv vilket information hen vill lämna till sensuella.se. Ingen information som innehåller personuppgifter registerars eller samlas in om inte besökaren själv har angett sådan information. Med personuppgifter menas information som är möjlig att knyta till Dig som användare, exempelvis namn, e-post eller liknande.

I övrigt är den enda information som sensuella.se samlar in sådan som ger underlag för statistik. Det kan till exemepl handla om antal besökare och antal klick.

#2: Informationsanvändning

Den information som samlas in hos sensuella.se kommer inte att säljas eller delas med tredje part.

Datan som samlas in sparas endast så länge som det är nödvändigt för respektive ändamål.

§3: Tredjepartsinformation

Om behovet skulle uppstå så förbehåller sig sensuella.se rättigheten att lämna ut information till tredje part. Det gäller exemepvis vid rättslig anledning eller vid begäran från vissa myndigheter.

§4: Samtycke

Genom att du använder sensuella.se godkänner vår integritetspolicy. De uppgifter Du som användare lämnar till oss får därmed även användas i ovanstående syfte.

Du kan, när som helst, kontakta sensuella.se för att få veta vilken information vi har om just dig samt få dina uppgifter raderade.

Följ mig på sociala medier! 

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

1 + 2 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.