Sensuella handlar om njutning.

Jag skriver om närhet, intimitet, nakenhet och sex. 

Jag delar med mig av fantasier och erfarenheter kring njutning i sexiga noveller.

-sensuella- -sexnovell- -njutning- -sexigt- -swingers- -porrfilm- -sexleksak- -kärlek- -sexliv- -sensuella- -intimitet- -sexinspiration- -erotisk novell- -närhet- -sexbutik online- -kyssar- -swingersklubb- -erotisk film- -sexliv- -sensuella-

Jag vill påstå att jag inte skriver om porr, men det är en definitionsfråga. Vissa texter är väldigt intima och syftet är att skapa nyfikenhet, väcka fantasier och inspirera till njutning. Ordet porr har en negativ klang och jag vill hellre definiera mina texter som sensuella och erotiska.

Till vardags lever jag ett ganska vanligt liv med hem, jobb och tonårsbarn. Jag är varken ung eller gammal, smal eller tjock, ful eller snygg utan mest bara vanlig.

Jag har en fantastisk partner, Hannes, och honom möter du i en del av mina texter. För mig är vår relation en vacker historia som vi skriver tillsammans. Han är min bästa vän och min trygghet. Den närhet och intimitet som finns mellan oss är värdefull och tillsammans med sex är det limmet som håller ihop.   

Jag är bisexuell och tycker att kvinnokroppen är magiskt vacker. Egentligen tycker jag nog att alla kroppar är vackra på ett eller annat sätt. Det gör inte att alla är sexiga men det finns något attraktivt hos alla. Just kroppen, kanske främst min egen, i förhållande till sex och njutning funderar jag en del kring så det kommer mina texter också att handla om.

Ibland skriver jag om mina upplevelser men ofta är det fantasier. Ibland inspireras jag av andras berättelser och skriver om dem. Jag vill att mina texter ska inspirera till mer fantasier. Fantasier bidrar till ökad lust och de bidrar till självkännedom. Hjärnan är vår viktigaste erogena zon och har vi inte den med oss så njuter vi inte.

Ibland delar vi med oss av varandra och njuter tillsammans med andra. Det är en relativt outforskad värld för mig som jag gillar skarpt. Jag delar med mig av tankar och erfarenheter inom swingerslivet i mina texter. Jag vet att vårt sätt att leva skapar frågor och är kontroversiellt men just därför vill jag skriva om det. Jag vill försöka förklara att det finns olika sätt att njuta och att det ena inte behöver utesluta det andra. Swingerslivet kräver mycket kommunikation oss emellan och det är varken lätt eller självklart. Men det ger en extra dimension till vårt liv som vi inte vill vara utan. Vi ser det som ett komplement, aldrig en ersättning.

Jag har förmånen att få testa leksaker och produkter som verkar spännande. Jag berättar vad jag tycker och länkar till vart du kan köpa dem. Vissa produktlänkar är sponsrade, andra inte. Viktigt att påpeka är dock att jag aldrig länkar till något som jag inte själv gillar!

Mina inlägg kan också handla om forskning och vetenskap kring kroppen, njutning, sex och samlevnad. Även om forskning i sig inte känns så sexigt så bidrar ofta kunskap till förståelse.

Jag hoppas att du gillar sidan och finner inspiration här!

//Ella

Skriv gärna till mig!

Ge mig feedback på texterna,

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om!

//Ella

6 + 9 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.