… mindre risk för inkontinens!

Ja, det kanske inte är någon vidare erotisk läsning att knipövningar minskar risken för inkontinens,

men ibland är det bra att få en påminnelse.

Knipandet är viktigt av flera anledningar!

Knipträning, eller bäckenbottenträning, kan minska besvär med läckage när du nyser eller hostar. Starka muskler ger dig ett inre lyft och gör inte bara att du håller tätt, det ger dig även en rakare hållning. Av en rakare hållning får du en starkare rygg, så fördelarna är många.

Men bästa av allt, starka muskler gör penetrerande sex skönare!

Du kan känna mer av penetreringen och kan få starkare orgasmer. RFSU (Träna bäckenbotten – få starkare orgasmer! | RFSU) förklarar att musklerna har mängder med nervtrådar som är känsliga för tryck, vilket påverkar känseln i underlivet vid penetrerande sex. På så sätt blir orgasmen den mest kraftfulla varianten av knipövning.

Vad är historien om geishor och deras kulor?

En geisha är en traditionell japansk underhållare, eller underhållerska för merparten är kvinnor. Ofta tänker man att geishorna var en slags prostituerade men i japan anses geishor välrespekterade. De bor ofta i traditionella geishahus och tillhör kultureliten i en elegant värld.

Traditionellt sätt säljer inte geishor sexuella tjänster. Missuppfattningen beror på att det har funnits en slags prostituerade som liknade geishor vilket gjorde att ryktet om geishan spred sig till västvärlden.

Västvärldens mytbildning kring geishor har utvecklats till att innefatta så kallade geishakulor. Man tänker att geishan använde knipkulorna som teknik för ökad njutning.

Träna regelbundet med knipkulor så märker du snart skillnad. Jag har mer känslighet sedan jag började träna mer regelbundet. Förhoppningsivs kommer det att hjälpa mig att undvika läckage eller framfall i framtiden.

Jag har mina knipkulor i badrummet och använder dem när jag duschar. På så sätt har jag fått in en bra rutin och glömmer dom inte.

Ibland låter jag dem stanna kvar i mitt minre efter duschen. De fungerar utmärkt som ett hemligt förspel och jag anar att Hannes gillar när jag viskar till honom att jag har mina knipkulor kvar…

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

4 + 1 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.