Efter en hård arbetsvecka vill man helst bara hem och slöa.

Det är inte alltid sexlivet som har första prioritet när fredagskvällen kommer,

men vi inleder en del helger med naket mys…

- sensuella - - erotisk novell - - njutning - - kärlek - - sexbutik online - - sensuella - - swingers - - sexnovell - - närhet - - sexliv - - sensuella - - sexleksak - - lust - - sexigt - - intimitet - - swingersklubb - - sexinspiration - - sensuella -

Jag brukar förbereda när jag kommer hem, eftersom jag oftast kommer först. Jag flyttar vardagsrumsbordet åt sidan för att få golvyta framför soffan. Från sovrummet hämtar jag våra sängkläder och slänger dom i soffan. Bäddmadrassen dras ut och placeras på golvet framför soffan. Större delen av madrassen ligger på golvet, men lite av den brukar jag vika upp mot soffan. Vår stora matta håller madrassen på plats. Sen lägger jag sängkläderna på madrassen och fyller på med kuddar från soffan. Ofta plockar jag fram lite ljus och tänder, speciellt nu när hösten och mörkret smyger sig på.

Hannes brukar ta med mat hem när han kommer. Vi tycker att det är lyxigt att unna oss hämtmat när vi är trötta och hellre vill spendera tiden med varandra. Vi lägger mobilerna åt sidan för att inte bli störda och sätter oss vid matbordet i köket för att äta i lugn och ro. Medan vi äter varvar ni ner, pratar om veckan som har varit och kanske om helgen som kommer, eller om något annat som kommer upp. Tiden vid köksbordet blir till en stund när ger varandra tid till att först prata färdigt om jobb eller diverse stressmoment, för att sedan prata om sådant som vi ser fram emot. En stund att landa lite och slappna av.

När maten är uppäten går jag in i sovrummet och klär av mig. Naken går jag förbi köket och låter Hannes se vart jag är på väg. Jag går in i badrummet och klivet in i duschen. Låter det varma vattnet rinna över min kropp och hör att Hannes är på väg att göra mig sällskap.

Ibland blir stunden i duschen både sexig och passionerad, men lika ofta fortsätter pratet från matbordet. Eller så är vi tysta med varandra. Tvålar in och sköljer av i tysthet och bara låter våra kroppar slappna av tillsammans. Håller om varandra. Kysser och är nära. Det är härligt och ger samhörighet.

Efter duschen är det mysigt att få krypa ner nakna bland sängkläder och kuddar på madrassen framför tv:n. Vi halvligger nära varandra och ser kanske något avsnitt av en serie. Jag har svårt att hålla fingrarna borta från Hannes nakna kropp och smeker honom över bröstet och magen. Det händer att vi halvt somnar där på golvet, nära varandra medan serien går på tv:n. Men lika ofta vaknar våra kroppar och suget efter mer närhet och intimitet kommer smygande.

Vi kan sätta på en film från LUST Films:

Filmerna har vackra scener som ofta väcker ett enormt sug i mig efter mer. Hannes hämtar ett par leksaker. Han tar plats mellan mina ben och böjer sig ner för att slicka mig medan jag ser på filmen. Hans mjuka rörelser med tunga och läppar över min hud gör att jag inte kan låta bli att trycka mitt underliv mot honom och vilja ha mer.

Han tar fram en dildo och smeker med den över mina innanlår innan han sakta låter den pressa sig in i mig. Sen fortsätter han att smaka på mig samtidigt som hans rör dildon in och ut i långsamma drag.

När han känner att jag är nära en orgasm slutar han och ber mig vända mig om.

Jag reser mig, ställer mig på knä, lutar överkroppen mot soffan och känner hur han kommer nära bakom mig. När han tränger in i mig låter jag mina fingrar leta sig ner till min klitoris. Hans händer greppar om mina höfter och jag hör hur han njuter. Min kropp, som redan är nära att komma, behöver inte lång tid på sig för att nå orgasm och jag stönar högt när jag når klimax. Hannes stannar upp långt inne i mig, känner mitt inre dra ihop sig om honom och fortsätter sedan tills han sprutar i mig.

Efteråt njuter vi av varandras närhet bland sängkläder och kuddar. Ibland somnar vi och vaknar framåt natten av att underlaget är för hårt, men oftast somnar vi tätt ihop i sängen efter att ha bäddat i ordning.

Sådana här kvällar är en perfekt inledning på helgen.

Klicka dig gärna vidare till mina andra texter och hör av dig om du har synpunkter. Både ris och ros är varmt välkommet

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

7 + 9 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.