Se: GIRL CRUSH

Titeln säger väl det mesta?

LUST films: av, med & för kvinnor! 

Porrfilm för kvinnor

- sensuella - - erotisk novell - - njutning - - kärlek - - sexbutik online - - sensuella - - swingers - - sexnovell - - närhet - - sexliv - - sensuella - - sexleksak - - lust - - sexigt - - intimitet - - swingersklubb - - sexinspiration - - sensuella -

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Lust Cinema, XConfession & Else Cinema

Girl Crush

Alltså… vad är vackrare än kvinnokroppen?

Jag kan inte se mig mätt på den här filmen och fantiserar om att få vara med hörn, om så bara som åskådare. Filmen är mjuk, sensuell och erotisk och den triggar verkligen fantasin.

Girl Crush finns på XConfession.

Skådespelerskorna heter Ariana Van X och La Sirena och filmen är regisserad av Erika Lust.

Ariana och La Sirena pratar visserligen spanska i filmen, och normalt sett skulle jag nog bli lite störd av det, men här rör mig inte det minsta. Faktum är att deras mjuka feminina röster blir hetare ju mer de pratar och jag inser att spanska är ett sexigt språk.

Båda tjejerna har fantastiska kroppar, jag gillar när man inte är anorektiskt smal. Ariana, med mörkt långt hår är söt och fotogenisk men den rödhåriga La Sirena är något utöver det extra. Hennes blick suger tag i mig och hennes mjuka runda bröst är så läckra. 

Vi får se intima kyssar och sexiga, nakna kroppar som hånglar och tar för sig av varandra. Tjejerna turas om att smeka och slicka varandra och njutningen är uppenbar.

Det här är en sensuell och erotisk film med varma scener som ger mig mersmak.

Våga titta! 

Klicka på någon av bilderna så kommer du till XConfessions startsida. Det finns tyvärr ingen direktlänk till filmen så du måste söka upp den själv på hemsidan.

Porrfilm för kvinnor
Porrfilm för kvinnor
Porrfilm för kvinnor

Klicka dig gärna vidare till mina andra texter och hör av dig om du har synpunkter. Både ris och ros är varmt välkommet

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

10 + 14 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.