{

Jag vill ha produkter som är snälla mot huden och mina leksaker. Det får gärna dofta och smaka – men det ska kännas fräscht.

//Ella

Swede 

Det svenska märket Swede har ett härligt sortiment av glidmedel, massageoljor och ljus i olika doft- och smakkombinationer. För extra känslig hud finns även naturella varianter.

Swede har satsat på att utveckla produkter som luktar gott, smakar fräscht och är hudvänliga. Alla ingredienser är godkända för användning inom livsmedelsindustrin. Swedes produkter är pH-balanserade för att inte irritera den känsliga miljön i underlivet eller ge upphov till andra hudproblem.

All tillverkning sker i Sverige.

Jag har valt att använda Swedes produkter främst för att de både doftar och smakar gott! Alla produkter har lätta, fräscha dofter och ger inte den tunga eller konstgjorda känslan som finns hos andra märken.

All produkter är tillverkade av naturliga ingredienser som är godkända för användning inom livsmedelsindustrin. De är pH-balanserade vilket gör dem hudvänliga.

Doft och smak

Swede har utvecklat doft- och smakkombinationer som är både luktar gott och smakar fräscht. Jag har handplockat mina favoriter – vilken blir din favorit? 

Design

Det syns att Swede har satsat på design! Flaskorna har en oval ren, snygg form som ger en lyxig och diskret känsla. De har även utvecklat ett smart lock som enkelt öppnas och stängs med en hand.

Swedes massageljus kommer i fina glasbehållare med lock. Behållaren är speciellt framtagen och designad för att Du lätt ska kunna hälla den smälta oljan över huden. 

Produktserier

  • Friuty Love 
  • Aqua comfort
  • Senze massageolja 
  • Massage ljus

Fruity Love –  vattenbaserat glidmedel

Fruity Love är ett vattenbaserat smaksatt glidmedel. Det innehåller endast naturliga ingredienser som är godkända för användning inom livsmedelsindustrin. Glidmedlet pH-balanserat för att inte störa den känsliga miljön i underlivet. 

Fruity Love –  aqua comfort

I Fruity Love-serien finns även ett par vattenbaserade glidmedel som är neutrala för extra känslig hud.

Fruity Love –  oljebaserade massageoljor

Dessa oljbaserade massageoljor är smaksatta och har en värmande effekt. 

Senze – oljebaserade massageoljor

De här doftberikade massageoljorna innehåller vegetabiliska oljor som ger härligt fräscha dofter. 

Massageljus

Jag älskar de här massageljusen, de är verkligen stämningshöjare!

Ljusen är en häftig kombination av doftljus och massageolja. När ljuset är tänt smälter vaxet och omvandlas till en len och återfuktande massageolja. Oljan går att droppa direkt på huden – utan risk att bränna sig! Designen på glasbehållaren är skapad för att droppa oljan, men blås ut ljuset innan du häller.

Tillverkat i Sverige av naturliga vaxer och oljor samt mjukt parfymerat med örter och eteriska oljor. Glöm tunga parfymdofter, de här ljusen har friska och fräscha dofter!

Brinntid: 12 timmar.

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.