Dildon, den klassiska sexleksaken – alla har väl minst en?

Dildon är en fantastisk sexleksak som förgyller sexlivet.

Vilken vibrator är storsäljare hos sexbutikerna?

Vilken blir din favoritdildo?

-sensuella- -sexnovell- -njutning- -sexigt- -swingers- -porrfilm- -sexleksak- -kärlek- -sexliv- -sensuella- -intimitet- -sexinspiration- -erotisk novell- -närhet- -sexbutik online- -kyssar- -swingersklubb- -erotisk film- -sexliv- -sensuella-

Dildo och vibratorer finns i många storlekar, utseende och former. Vissa är mer naturtrogna medan andra ser ut som rena konstverk.

Min erfarenhet är att många kvinnor tror att deras män är emot dildos och vibratorer. Att mannen skulle känna sig åsidosatt eller inte tro att han räcker till om hon vill ha en (eller flera) dildo.

Men många män verkar gilla tanken på att få leka med en dildo tillsammans med sin kvinna. Att se den tränga in i henne är nog en vanlig fantasi hos män. Eller att ha den i henne samtidigt som han själv kommer in…

Rätta mig gärna om jag har fel ; )

Mina egna dildo och vibratorer…

För egen del är dildon ett komplement. Jag plockar fram dem både när jag är ensam och när Hannes är med.

Jag använder dem vid solosex. En minivibrator är perfekt att använda över klitoris och blygdläpparna samtidigt som en större dildo är i mig. Eller så kan jag använda en rabbit som kommer åt både i och utanpå huden. Det är härligt med variation och jag har såklart flera stycken i mina gömmor…

Tillsammans använder vi dem både vid förspel och under sex. Jag kan använda en dildo på mig själv och låta Hannes se på en stund innan han får vara med i leken. En g-punktsstav är supernice om Hannes använder samtidigt som han slickar, det är orgasmgaranti för mig…

Storsäljande dildo hos sexbutikerna

Hos sexbutikerna online finns mängder med dildos och vibratorer  i olika utförande. Det kan verkligen vara en djungel att välja.

Jag har kollat vilka dildos och vibratorer som är storsäljare hos de olika sexbutikerna. Jag har kombinerat sökningen med de sexleksaker som fått bäst betyg av kunder.

Kanske finns din nya favoritleksak bland dem?

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Sexleksaker365, Sinful, Sinamatic, Mshop och Joyland

Mini vibrator

Flera sexbutiker listar minivibratorer som storsäljare. Den här snygga svarta varianten är 11 cm lång och finns hos Sinamatic.

 

 

Mini realistisk doldovibrator

Här är en annan variant på minidildo som finns hos Sinful. Den har en total längd på 16 cm. Används med fördel om du är ovan och vill testa och som vibrator på och omkring klitoris…

Räfflad vibrator

 

Det här är en snyggt designad vibrator med sköna räfflor. Räfflorna smeker lika skönt innuti som över klitoris eller blygdläpparna.

Den är 20 cm lång och har en diameter på 3,3 cm där den är som bredast. Den vibrerar i 10 olika vibrationsmönster. 

Naturtrogen dildo med sugkopp

 

Den här dildon har en kraftig sugkopp.

Sätt fast den på golvet, i duschen eller på närmaste bord. Lek, utforska och testa. Om inte annat så ger den bra träning för lårmusklerna

Den är knappt 20 cm lång, har en diameter på 4 cm och är mjuk och len.

Svart rabbit

 

En snyggt stilren svart rabbit som vibrerar med två motorer. Den här sexleksaken är uppladdningsbar och vattentät. Den mjuka silikonen gör den len och behaglig mot huden. 

Rabbits finns i många olika utföranden, storlekar och färger. Klicka runt hos sexbutikerna för att hitta din favorit! 

Rabbit med flera delar

 

Jag hittade den är rabbiten med utbytbara delar. Smart och snygg, tycker jag!

Det läckra kitet har sugkopp i botten. Det går att byta ut flera delar. Den ena delen är speciellt utformad för att stimulera bröstvårtorna, det låter ju inte så dumt, eller hur? Jag måste nog testa… 

ANYTHING

CAN BE A DILDO

IF YOU ARE

BRAVE ENOUGH…

Glasdildo för g-punkten

 

Det här är väl ändå en riktig skönhet? 

En dildo i rosa glas som går att använda på flera sätt. Den böjda delen kommer åt g-punkten innuti. Eller så vänder du på den och njuter av hur de bubbliga formerna känns… 

En sexig strap-on kanske kan passa?

 

Använd den naturtrogna dildon med sugpropp som den är. Den har sexig ådring och är hela 22 cm lång och har en diameter på 4 cm. 

Dildon har vibration och styrs via en handkontroll. I min fantasi öppnar det för syndiga lekar där Hannes styr… 

Som om inte det vore nog kan den fästas i harness och användas som strapon. Ännu fler fantasier tar form i mitt huvud, hur tänker du? 

En dildomaskin

 

Är den här sexmaskinen to much to handle? 

Jag tycker iallafall att den lockar till sexiga fantasier och kan mycket väl tänka mig att den är nice att använda både när jag är ensam och när Hannes ser på 

Glöm inte tillbehören! 

Vare sig du väljer en läcker minivibrator eller en stor naturtrogen dildo med sexig ådring så behöver du tillbehör.

Ett glidmedel ger en skönare känsla. Glidmedel kan fungera på olika sätt, beroende på vilka egenskaper de har. Vissa har en värmande effekt, andra kyler. Om du gillar orala lekar så kanske det är bäst med en som smakar neutralt. 

Efter användningbehöver leksakerna rengöras. Det finns speciella produkter för rengöring hos de flesta sexbutikerna, men vanligt tvål och vatten fungerar också bra. 

Det är toppen att förvara dildos och andra sexleksaker i separata påsar. Vissa material trivs inte att ligga nära varandra och skava i byrålådan när de inte används. Kolla in de snygga satinpåsarna längre ner! 

Glidmedel Sliquid

Ett vattenbaserat glidmedel som passar de flesta sexleksaker. Har kylande effekt till en början men blir värmande vartefter.

 

Glidmedel

Nanami är ett annat vattenbaserat glidmedel som är luktfritt och färglöst. Det här glidmedlet funkar bra om ni vill kombinera sexleksaker med orala lekar.

Rengöring clean:it

Mshop har en egen kollektion som heter Care där den här decinficierande rengöringssprayen  ingår. Den är mild, luktfri och smakfri men rengör dina sexleksaker noga.

 

Toy cleaner spray

Den här rengöringssprayen kommer från Joyland. Den har en bakteriedödande effekt som rengör både dildos och andra sexleksaker effektivt.

Kombinera gärna rengöringssprayerna med vanlig tvål och vatten för bästa effekt. Glöm inte att det är extra viktigt att rengöra leksakerna om vid anala lekar. 

Förvaring

 

Förvara dina sexleksaker säkert och snyggt.

De här satinpåsarna finns i flera storlekar och färger.

Snygg förvaring som organiserar dina sexleksaker och ger dem längre hållbarhet.

Dildo, vibratorer och sexleksaker är härliga komplement i sexlivet.

Vi är många som skulle behöva våga leka mera, både själva och med varandra. Våga öppna våra sinnen för nya fantasier, släppa kontrollen och bara glida med i njutningen.

Jag hoppas att du hittar dina favoriter bland sexleksaker när du klickar runt i sexbutikerna.

//Ella

Inlägg

Mina inlägg handlar om fantasier och upplevelser

Läs och inspireras!

Ella tipsar

Vem vet vad som gömmer sig i mitt nattuksbord?

Läs mer om vad jag gillar...

Noveller

Här lägger jag upp mina sexnoveller. 

Jag hoppas att du gillar dem

Skriv gärna till mig!

Ge mig feedback på texterna,

fråga om du undrar något

eller berätta vad du vill läsa om!

//Ella

11 + 3 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.