{

Jag heter Ella och jag vill ge Dig inspiration till att våga njuta mer

Jag vill väcka Din nyfikenhet och få Dig att vilja utforska Din sexualitet

Gränser är till för att testas

– hur långt vågar Du gå?

{

Sensuella handlar om njutning

Mer om mig, Ella

Jag vill påstår att den här sidan inte handlar om porr, utan om att skapa nyfikenhet, väcka fantasier och inspirera till njutning.

Ordet “porr” har en negativ klang och jag vill hellre definiera min sida som sensuell och erotisk.

Till vardags lever jag ett ganska vanligt liv med ett givande jobb och ett hem som jag trivs i. Jag är varken ung eller gammal, smal eller tjock, ful eller snygg och jag bor i en helt vanlig svensk stad. 

Jag har en fantastisk partner, Hannes. Honom möter du i en del av mina texter. Vår relation en vacker historia som vi skriver tillsammans. Han är min bästa vän och min trygghet. Den närhet och intimitet som finns mellan oss är värdefull och tillsammans med sex är det limmet som håller ihop.

Jag är bisexuell och tycker att kvinnokroppen är magiskt vacker. Egentligen tycker jag nog att alla kroppar är vackra på ett eller annat sätt. Det gör inte att alla är sexiga men det finns något attraktivt hos alla. Just kroppen, kanske främst min egen, i förhållande till sex och njutning funderar jag en del kring så det kommer mina texter också att handla om.

Här på hemsidan berättar jag både om mina egna upplevelser och om fantasier. Ofta inspireras jag av andras berättelser. Fantasier bidrar till ökad lust och de bidrar till självkännedom. Hjärnan är vår viktigaste erogena zon och har vi inte den med oss så njuter vi inte.

Varför swingers? 

Ibland delar vi med oss av varandra och njuter tillsammans med andra. Jag delar med mig av tankar och erfarenheter från swingerslivet här på sidan. Jag vet att vårt sätt att leva skapar frågor och är kontroversiellt, men just därför vill jag berätta om det! 

Jag vill försöka förklara att det finns olika sätt att njuta och att det ena inte behöver utesluta det andra. Swingerslivet kräver mycket kommunikation och det är inte alltid varken lätt eller självklart. Men det ger en extra dimension till vårt liv som vi inte vill vara utan.

Vi ser det som ett komplement, aldrig en ersättning.

Häng med mig på sociala medier! 

Jag hoppas att du gillar sidan och finner inspiration här!

Skriv gärna till mig! Berätta vad du gillar med sidan eller vad du vill läsa mer om.

//Ella

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.