”Jag vill att du smeker mitt vänstra bröst med din hand” säger jag.

Hannes lägger sin hand på mitt bröst och smeker som han brukar. Han lägger hela handflatan mot bröstet och masserar lugnt.

Det är skönt, men idag vill jag att hans smekningar ska vara retfulla.

”Mjukare… ” säger jag lugnt. ”Ok…” svarar han och trycket mot mitt bröst lättar en aning när han fortsätta att smeka. Jag ler lite för mig själv. Det blir inte jättestor skillnad i beröringen. Det är fortfarande skönt, och min kropp reagerar med att känna åtrå men jag vill snarare att han drar med fingertopparna över mitt bröst än masserar.

”Ännu mjukare, använd bara fingertopparna. Tänk att du ska smeka en såpbubbla utan den går sönder…. ” försöker jag förklara. Hans handflata lyfts och fingertopparna nuddar min hud. Jag känner efter. Det är ovant men upphetsande. Lekfullt och sexigt. Fingrarna glider sakta över min hud och jag ryser av välbehag. 

”Jag vill kyssa bröstvårtan” säger Hannes och böjer sig framåt.

”Nej”, säger jag. ”Vänta, nu är det jag som bestämmer…” Han drar sig snabbt tillbaka och fortsätter att smeka. Han drar med fingertopparna runt konturerna på bröstet och sen över min styva bröstvårta i olika mönster. Jag blundar och njuter. Känner hur det ilar ner i underlivet när han snuddar bröstvårtan. Jag vill be honom nypa lite i den. Kanske ta den mellan tummen och penkfingret och dra i den försiktigt.  Men hans fingrar är så sköna så jag väntar lite. Sen vill jag be honom att föra ner handen och smeka längre ner. Ner över magen och… 

Larmet på telefonen ljuder. Har det  redan gått 3 minuter? Jag känner mig aningens besviken. Men så är spelets regler, så jag ser på Hannes och säger:

”Okej, nu är det din tur” Han lägger sig på rygg bredvid mig och jag sätter mig försiktigt bredvid honom. Jag älskar att se på hans nakna kropp. För mig är han manlig men samtidigt så sårbar. Ett par dagars skäggstubb som river lite om jag kysser de mjuka läpparna. Det mörka håret på bröstet, som börjar blandas med lite grått, och som letar sig ner över magen. Varma händer som nyss smekte min kropp. Jag vill röra hela honom. Jag vill smeka, och smaka på hans kropp. Se hur hans kropp reagerar på min beröring, hur hans ansikte ser ut när han njuter…

Jag väcks ur mina tankar när jag ser hur han ställer larmet på mobilen och sen lägger den bredvid sig. 

”Runka mig…” säger han i ganska bestämd ton. 

”Okej, hur?” frågar jag. Jag har ju gjort det massor med gånger tidigare men idag vill jag veta exakt hur han vill ha det.

”Ta den i handen och smek, typ…” svarar han som om det vore den självklaraste saken i världen.

Jag fortsätter att fråga:

”Hur? Hur ska jag hålla? Runt roten? Eller längre upp? Ska jag använda hela handen, eller bara några fingrar? Ska jag trycka hårt, eller bara mjukt? Långsamt? Fortare?

”Faan, vad svårt att förklara….” säger han.

”Mm, men försök…. ” uppmanar jag honom.

”Ok, jag visar, lägg handen såhär.” Han tar tag i min hand och lägger den om hans hårda stånd. Han vill ha hela min hand runt om i ett fast grepp. Sen lägger han sin hand om min och visar vilket tempo han vill ha.

”Mm, så, det är bra… fortsätt så… ” mumlar han och släpper min hand så att jag kan fortsätta själv.  Det är ungefär såsom jag brukar göra när jag smeker honom, men greppet är kanske inte riktigt lika hårt. Jag gör som han har visat och kan se att han gillar det. Jag försöker hålla samma tempo hela tiden och fortsätter att runka honom utan att röra honom med min andra hand. Det är svårt. I vanliga fall hade jag smekt honom med min andra hand också. Över magen och ner på innanlåren. Upp över bröstkorgen eller mjukt lagt handen om hans pung…

Den här gången ljuder larmet ännu fortare, om det är möjligt.

”Faan, inte redan…”  mumlar Hannes…

Vi har testat 3-minuters-leken för att få bättre kommunikation

Vi testar en övning i kommunikation, 3-minuters-leken. Den går ut på att man turas om att berätta för sin partner hur och var man vill bli smekt, så ingående som möjligt. Den som instruerar ska förklara, den som utför får bara göra precis det den blir tillsagd, varken mer eller mindre. Man får 3 minuter vardera, sen byter man.

Vi fick tips om övningen när vi såg en serie på en av streamingtjänsterna och tyckte att den verkade kul. Vi anser att vi har rätt bra kommunikation oss emellan och för egen del har jag inga större problem med att berätta hur jag vill bli smekt eller hur jag vill ha sex. Men när vi gör övningen så förstår jag att det jag säger att jag vill inte alltid är helt lätt för Hannes att tolka. För ofta kan de sagda orden tolkas på tusentals olika sätt.

Använd övningen på fler sätt

Vi har använt övningen på olika sätt. Det behöver ju inte ha med sex att göra. För vissa kanske det känns enklare att börja med att berätta för varandra hur man vill ha massage, eller något annat som känns safe.

Övningen funkar självklart även superbra som förspel. När jag får berätta precis hur jag blir smekt så är det ju helt omöjligt att inte bli galet kåt.

Vi kan använda övningen som ett sätt att leda varandra in på vilken typ av sex som känns upphetsande just vid det tillfället. Om min kropp behöver extra tid på sig för att komma igång kan det låta som inledningen till den här texten. Men vid andra tillfällen har jag kunnat leda Hannes in på nya äventyr genom att be honom smeka mig på sätt som vi inte har utforskat tidigare. Då kan jag tryggt känna efter om jag gillar det och samtidigt se om det är något som Hannes verkar gå igång på.

Föreslå för din partner att ni ska testa, det är både roligt och givande!

 

Spel och lekar kan vara superbra sätt för att lära känna varandra på nya sätt. I lek är det lättare att våga visa sidor av sig själv som man lätt gömmer undan annars. Man känner sig friare och kan skratta tillsamamns.

Vare sig det handlar om 3-minutersleken eller om du klickar hem ett nytt spel på nätet är det ett sätt att visa att du vill att er relation ska utecklas och fördjupas. Att du vill lära känna din partner och hens behov bättre och att du verkligen bryr dig om din partner.

För egen del har jag insett att jag vill få in mer lekfullhet i livet. Det är så lätt att livet bara blir en massa vardagar som staplas på varannda, blir till veckor och helt plötsligt är det nytt år.

Jag vill, och behöver, våga leka mer, släppa på garden, testa nya saker och ge mig ut på äventyr.

Visst känns det roligare än bara vardag?

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

11 + 2 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.