Massage är magiskt för intimitet och närhet

eller för att hitta nya erogena zoner hos varandra!

Ta lite massageolja, eller bodylotion om du inte har tillgång till olja,

och gnugga den mellan händerna för att göra den varm och skön.

Gå loss på kroppen och vara lyhörd för vilken respons du får!

-sensuella- -sexnovell- -njutning- -sexigt- -swingers- -porrfilm- -sexleksak- -kärlek- -sexliv- -sensuella- -intimitet- -sexinspiration- -erotisk novell- -närhet- -sexbutik online- -kyssar- -swingersklubb- -erotisk film- -sexliv- -sensuella-

Oavsett om det är din egen kropp, eller en partners, så kommer du att få respons beroende på hur, och var, du masserar. För mig och Hannes ger massage närhet och intimitet och det behöver inte alls leda till sex. Det kan lika gärna handla om en stunds beröring och närhet, vilket är väldigt viktigt i vår relation.

Massage har lett till att vi har hittat nya erogena zoner hos varandra. Hjärnan är vår enskilt största, och viktigaste, erogena zon men den masserar vi kanske inte med massageolja.

Andra självklara erogena zoner finns ju också såklart, men nu vill du ju upptäcka nya erogena zoner.

Kanske upptäcker du att din partner andas tyngre och verkar gilla om du masserar i nacken och upp mot hårfästet? Eller drar med handen över magen? Kanske går din partner igång på att du masserar längs vaderna eller så går du själv igång på att massera fötter.

Även de mer självklara erogena zonerna är väl värda att massera på nya sätt för att hitta fler vägar till njutning.

Så även om du vet att din parter gillar när du smeker brösten så kanske du ska testa att göra det på nya sätt? Dra med fingrarna runt om, och mellan brösten utan att direkt röra vid dem.  Det kan vara otroligt upphetsande.

Innanlår och baksida av lår är också ett hett tips. Framför allt vi kvinnor har mängder med nervtrådar som sträcker sig långt från klitoris men även många män gillar att bli masserade på innanlår och baksidan av låren.

För att inte tala om nedre delen av magen och ljumskarna, utan att direkt beröra det allra intimaste. Det kan vara fantastiskt upphetsande med ett par varma händer som läggs mjukt mot nedre delen av magen, lätta fingrar som sakta drar sig längs ljumskarna ner mot rumpan och vidare ner över låren.

Droppa mer massageolja i händerna och värm igen, var inte rädd för att bli kladdig, det finns dusch och tvättmaskin. Var lyhörd för reaktionerna. Andas din partner tyngre när du smeker på ett visst ställe? Eller trycks kroppsdelar mot dina händer i önskan att få mer? Ge mer, men gör det långsamt och gå försiktigt fram. Ge din partner, eller dig själv, tid att känna efter hur beröringen känns. Låt massagen ta tid och utforska med händerna. Detta ger intimitet och en känsla av både närhet och tillhörighet som är viktigt för alla relationer.

//Ella

Hör gärna av dig med feedback, både ris och ros är välkommet! 

5 + 2 =

Vi använder cookies. Du godkänner användandet av cookies genom att fortsätta använda sidan.